Νήματα PDO, COG KAI SILHOUETTE SOFT

Tα νήματα είναι μια πρωτοποριακή και ασφαλής μέθοδος για την ανόρθωση και την μείωση της χαλάρωσης του προσώπου αλλά και σε περιοχές του σώματος όπως οι βραχίονες (μπράτσα), η κοιλιά, οι γλουτοί το στήθος και οι μηροί.

Τα νήματα  PDO σχηματίζουν ένα πλέγμα που  ανορθώνει και στηρίζει το πρόσωπο. Αποτελούνται από το υλικό polydioxanone (PDO) το οποίο χρησιμοποιείται για περισσότερο από 20 χρόνια ως υλικό για την κατασκευή απορροφήσιμων ραμμάτων. Αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή σε ασθενείς με ήπια έως μέτρια χαλάρωση οι οποίοι δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Νήματα PDO, COG KAI SILHOUETTE SOFT

Όσον αφορά τα νήματα COG αυτά κυρίως προκαλούν ανόρθωση μιας περιοχής  αλλά ταυτόχρονα διορθώνουν και την χαλάρωση. Προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου με έμμεσο αποτέλεσμα την βελτίωση της χαλάρωσης. Αυτά τα νήματα μπορούν να τοποθετηθούν  σε περιοχές όπως το οβάλ του προσώπου, ο λαιμός οι παρειές.

Πολλές φορές για την θεραπεία της ανόρθωσης και χαλάρωσης του προσώπου μπορεί να χρειαστεί συνδυασμός νημάτων PDO και COG.

Tα νήματα Silhouette soft αποτελούν επίσης ιδανική λύση για άντρες και γυναίκες με μέτρια χαλάρωση ή για αυτούς που επιθυμούν να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου τους, με την χρήση μόνο 4 νημάτων, 2 από κάθε πλευρά. Μετά από τοπική αντισηψία και χρήση τοπικού αναισθητικού ο ιατρός τοποθετεί τα νήματα με τους μικρούς κώνους σε καθορισμένα σημεία. Λόγω της χρήσης μόνο τεσσάρων νημάτων η όλη διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική και χωρίς σοβαρές επιπλοκές. Τα νήματα εισάγονται στο χόριο του δέρματος και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες για να παράγουν κολλαγόνο.

Γιώργος Τάχιας

O δερματολόγος Δρ. Τάχιας Γεώργιος γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή της L’AQUILA Ιταλίας το 2000.

Συνέχεια στο Βιογραφικό

tachiaslogo

tachiasclinic.gr

Αγ. Παντελεήμονος 2 & Λεωφ. Ειρήνης 23


Τ.Κ. 151 21 Πεύκη, Αθήνα


info@tachiasclinic.gr


+30 2110195471

Βρείτε μας στο Χάρτη