Φωτοθεραπεία ανάπλασης

Για την βελτίωση  του δέρματος σας, προτείνουμε μια από τις καλύτερες μεθόδους για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερό και όμορφο. Η διαδικασία του νέου συστήματος φωτοαναπλάσης  CELLUMA ELITE σας προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική φωτοθεραπεία για την αντιμετώπιση βλαβών από τον ήλιο, ρυτίδων προσώπου και σύσφιξη του καθώς και άλλων προβλημάτων προσφέροντας ορατή βελτίωση στην εμφάνιση σας.  

Η φωτοθεραπεία για αντιγήρανση είναι μια διαδικασία που διαρκεί περίπου 30 λεπτά κατά την οποία συγκεκριμένου μήκους κύματος  ακτίνες φωτός χρησιμοποιούνται για να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα με σκοπό να ενεργοποιήσουν τους παράγοντες της επιδερμίδας που προκαλούν ανάπλαση.

Εφαρμόζεται με ειδική συσκευή σε καθαρό δέρμα. Κατά τη διάρκειά της εκτελούνται μεσα στο κύκλωμα της κυκλικές και γραμμικές κινήσεις φωτός, ανάλογα με την περιοχή θεραπείας, οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε λίγα λεπτά ανά περιοχή εφαρμογής. Η συσκευή θερμαίνεται στους 40◦C, προκειμένου να ενισχύσει την μικροκυκλοφορία του δέρματος. Η αίσθηση είναι  μια ήπια θερμότητα  χωρίς πόνο, ερυθρότητα ή άλλες αρνητικές συνέπειες. Ο αριθμός  των θεραπειών προκύπτει μετά από  ανάλυση του τύπου δέρματος και την ηλικία. Τα ευεργετικά αποτελέσματα διακρίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ συχνά προτείνεται κατά το τέλος της συνεδρίας η χρήση πολυβιταμινούχου serum ή υαλουρονικού οξέος,αφού η απορρόφησή του με τη χρήση του υπέρυθρου φωτός είναι πιο αποτελεσματική.

Το κόκκινο φως μειώνει, επίσης, τα επίπεδα της μελανίνης στο δέρμα συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του μελάσματος και των δυσχρωμιών στο δέρμα, καθώς και την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων της ηλικίας, ενώ προωθεί την παραγωγή κυττάρων, ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση, σύσφιξη και ενδυνάμωση του δέρματος.

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή, ενώ η ερυθρότητα και το οίδημα που προκύπτουν μερικές φορές μετά τη θεραπεία εξαφανίζονται πολύ σύντομα. Τα οφέλη από τις συνεδρίες φωτοανάπλασης εμφανίζονται σταδιακά κατά τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Φωτοθεραπεία αντιγήρανσηςΆρα με τη συσκευή φωτοθεραπείας CELLMA ELITE πετυχαίνουμε:

  • Βελτίωση των ρυτίδων του δέρματος 
  • Ομαλοποίηση  στην υφή του δέρματος 
  • Σύσφιξη και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

Είναι ανώδυνη; Έχει παρενέργειες; 

Είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στην καθημερινότητα του. 

   Σε μια μελέτη παρατήρησης με την χρήση CELLUMA για την θεραπεία των ρυτίδων προσώπου, 80% των συμμετεχόντων ανέφεραν βελτίωση στην υφή του δέρματος , 77% ανέφεραν βελτίωση στη σύσφιξη του δέρματος και 66% ανέφεραν βελτίωση στις ρυτίδες προσώπου μετά από μόλις 4 εβδομάδες.

Γιώργος Τάχιας

O δερματολόγος Δρ. Τάχιας Γεώργιος γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή της L’AQUILA Ιταλίας το 2000.

Συνέχεια στο Βιογραφικό

tachiaslogo

tachiasclinic.gr

Αγ. Παντελεήμονος 2 & Λεωφ. Ειρήνης 23


Τ.Κ. 151 21 Πεύκη, Αθήνα


info@tachiasclinic.gr


+30 2110195471

Βρείτε μας στο Χάρτη