Τοπικό Πάχος

Το Αqualyx είναι μια νέα ενέσιμη μη χειρουργική απόλυτα ασφαλής επιλογή για την θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως κοιλία, μέση, γλουτοί, εσωτερικές περιοχές μηρών, χέρια, διπλοσάγονο καθώς και στην γυναικομαστία.

Τοπικό Πάχος

Είναι ένα εγκεκριμένο παγκόσμιο προἳόν για μη χειρουργική μείωση του τοπικού πάχους, το οποίο δρα καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα και απελευθερώνοντας τα λιπίδια που αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.
Η δράση του εκδηλώνεται μέσω της ικανότητας του δεσοξυχολινικού οξέως να καταστρέφει τα λιποκύτταρα όπου αυτό εφαρμόζεται. Συγκεκριμένα προσκολλάται στα λιποκύτταρα  μετατρέποντας τα σε ασταθή κύτταρα με συνέπεια την ρήξη τους και την απορρόφησή τους .

Η έγχυση τους γίνεται με μια ειδική τεχνική κατευθείαν στον υποδόριο λιπώδη ιστό που ονομάζεται intralipotherapy.
Aνάλογα με το μέγεθος του προβλήματος εφαρμόζονται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 4-6 εβδομάδων.

Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί η περιοχή να εμφανίσει ερυθρότητα και οίδημα. Μπορεί επίσης όπως όλες οι ενέσιμες θεραπείες να εμφανισθούν εκχυμώσεις στην περιοχή εισόδου της βελόνας .

Γιώργος Τάχιας

O δερματολόγος Δρ. Τάχιας Γεώργιος γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή της L’AQUILA Ιταλίας το 2000.

Συνέχεια στο Βιογραφικό

tachiaslogo

tachiasclinic.gr

Αγ. Παντελεήμονος 2 & Λεωφ. Ειρήνης 23


Τ.Κ. 151 21 Πεύκη, Αθήνα


info@tachiasclinic.gr


+30 2110195471

Βρείτε μας στο Χάρτη