Βιογραφικό Τάχιας Γεώργιος

Ο Δερματολόγος κ' Αφροδισιολόγος κ. Τάχιας Γεώργιος γεννήθηκε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Πεύκη, Αττικής.
Στην συνέχεια φοίτησε στην ιατρική σχολή
L'Aquila Ιταλίας από όπου και αποφοίτησε με βαθμό "Λίαν Καλώς".
Υπηρέτησε την αγροτική του θητεία στο περιφερειακό ιατρείο Ψωφίδας στην Αχαϊα και κατόπιν εκπαιδεύτηκε ως ειδικευόμενος Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στη συνέχεια Γ.Ν. Αγία Όλγα Αττικής.
Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία στην Πανεπιστημιακή κλινική του Γ.Ν. Πατρών
απ' όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην κλινική Δερματολογία, στην διαχείριση επειγόντων περιστατικών και στη Δερματοχειρουργική ( αφαίρεση σπίλων και μορφωμάτων δέρματος ) .
Μετά το πέρας της ειδικότητας του εργάστηκε ως επιμελητής Δερματολόγος στο Γ.Ν. Γεννηματά όπου ήταν υπεύθυνος στο τμήμα χαρτογράφησης σπίλων και μελαγχρωματικών αλλοιώσεων δέρματος.
Από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Πεύκης και είναι επιστημονικά υπεύθυνος σε δερματολογικό κέντρο των Αθηνών ( CityMed )
Είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, της δερματολογικής εταιρίας Αθηνών και την Ιταλική εταιρία ιατρικής και χειρουργικής Αισθητικής ( SIES Bologna ).
Έχει εκπαιδευτεί σε πολλαπλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ειδικά στα δερματικά εμφυτεύματα ( fillers ) ή Botox.
Έχει επίσης συμμετάσχει ενεργά με προφορικές ή γραπτές δημοσιεύσεις σε πολλαπλά ιατρικά συνέδρια και εφημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Γιώργος Τάχιας

O δερματολόγος Δρ. Τάχιας Γεώργιος γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή της L’AQUILA Ιταλίας το 2000.

Συνέχεια στο Βιογραφικό

tachiaslogo

tachiasclinic.gr

Αγ. Παντελεήμονος 2 & Λεωφ. Ειρήνης 23


Τ.Κ. 151 21 Πεύκη, Αθήνα


info@tachiasclinic.gr


+30 2110195471

Βρείτε μας στο Χάρτη